2015. szeptember 26., szombat

Idol's Fashion

Az elmúlt pár hétben lehetett szavazni rengeteg előadó közül, hogy ki kerüljön be a posztba. A szavazás lezárult, én pedig utánanéztem a top 3 fiú és lány jelöltnek. Nézzük is!

Jackson Wang "Jackson" (GOT7) #1

Jackson elengedhetetlen kiegészítője a fullcap, ami szinte mindig rajta van. Ruhája színe legtöbbször fekete színben dominál. Cipői általában olyanok, mint a képen lévő, de legtöbbször az is fekete szokott lenni. Sokszor hord bő fazonú nadrágot, ami leginkább az Mv-kban figyelhető meg. Felsőnek pedig egy bő fazonú pulcsit szokott felvenni, esetleg egy hosszított fazonú pólót.
Kim Jong In "Kai" (EXO) #2
Kai stílusa rendkívül változatos, szinte mindig más összeállításokban jelenik meg. Amit viszont a legtöbbször láttam rajta, az az ing és farmer összeállítás volt. 
Lee Min Hyuk "B-Bomb" (Block B) #3
B-Bomb stílusjegye a fekete bőrdzseki, póló és fekete csőfarmer viselete. Cipői mindig változóak, de legtöbbször Vans márkájúakat szokott hordani, miket leginkább Instagramon és a  5 Minutes Before Chaos videósorozatban lehet megfigyelni.
Amber Josephine Liu "Amber" (f(x)) #1

Amber stílusa rendkívül kiemelkedő a többi női idoléhoz képest, hisz inkább fiúsabb öltözetben tündököl. Sokszor hord egyszerű pólót egy pulóver kíséretével, amit általában nem gombol/húz össze, hogy a póló is látszódjon. Alsóként nadrágokat hord mindig. (Még sosem láttam szoknyát viselni.) Cipőnek pedig egy egyszerű tornacsuka vagy bakancs jöhet nála szóba.
Kim Yu Jin "UEE" (After School) #2
UEE megjelenése egy szóval jellemezhető: elegáns. Két variációt szokott viselni. Az első: szoknya, bármilyen felső kíséretével és egy térdzoknival, ami feldobja az egészet. Cipőként legtöbbször bokacsizmákat vagy fűzős bakancsokat hord. 

A második: egy farmer, tornacipő vagy a bokacsizma párosítása egy csőfarmerrel és egy elegánsabb felsővel. 
Gong Min Ji "Minzy" (2NE1) #3
Minzy felső viselete egy dzseki és egy póló szokott lenni, néha egy pulóver. Nadrágként farmerek jöhetnek nála szóba, színtől eltekintve. Sokszor hord ruhákat is, amiknek színe élénk és vidám. Cipőként szinte mindig magassarkút figyelhetünk meg, de tornacipőket is szívesen hord.Ezek az én megfigyeléseim voltak, ezért lehetséges, hogy nektek mások a megfigyeléseitek. Remélem tetszett nektek, találkozunk a következő bejegyzésben! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése