2015. december 27., vasárnap

Touch

  Unaloműzésként rengeteg foglalatosság közül lehet választani, ezek közül fogok most bemutatni nektek egyet. 
  Ezt a játékot egy barátnőm ismertette meg velem. Sok gyakorlás után az ember már ráérez a játékra, és egyre izgalmasabbá válik számunkra. Hosszútávon engem nem foglal le igazán, de arra, hogy pár órát eljátszadozzak vele, szerintem tökéletes. Főleg, hogy ritkán hallani koreai zenét bármilyen játékban is. De miről is szól?
Az egész játék a táncra épül fel. Különböző eladók zenéiből lehet választani, ezek közt szerepel rendes popzene, ill. koreai zenék is, ami igazán értelmet ad ennek az egésznek. Az elején minden teljesen úgy működik, mint bármilyen játék. Választanod kell egy szervert, melyen játszani fogsz, elnevezed a karakteredet, majd indulhat is a játék! A karakteredet különféle holmikkal lehet felszerelni, a saját stílusod szerint öltöztetheted fel. Ezeket a holmikat vásárlással tudod megszerezni, melyeket a játék során szerzett pénzből tudsz finanszírozni. Természetesen néhány plusz dolgot csak úgy tudsz beszerezni, ha valós pénzzel fizetsz érte, de ettől nem fog többel bírni az embered, így szerintem fölösleges költeni rá. Ettől függetlenül küldetésekért is tudsz szerezni ruhákat, így biztosan nem lesz üres a ruhatárad. A játék során barátokra is szert tehetsz, akikkel közösen lehet táncolni (lényegében versenyezni). Sajnos kevés magyar emberrel találkoztam, de az ázsiai játékosok is nagyon kedvesek, velük is el lehet lenni, ha minden áron másokkal szeretnél táncolni. Külön szobát is tudsz csinálni, ezt vagy lezárod, hogy magad lehess, vagy szabad az út minden arra tévedő számára. És el is érkeztünk a játék leglényegesebb részére. Miután kiválasztottad a zenét, amire táncolni szeretnél, egy színpadra fogsz kerülni. Ha a szobában egyedül voltál, a színpadon sem lesz másképp. Ellenfeleket akkor tudsz szerezni, ha más ember szobájához csatlakozol, vagy mások tartózkodnak a tiedben. Így nem csak te, hanem a többiek is a színpadon lesznek. A dolgod pusztán annyi, hogy a megfelelő nyilakat nyomd a billentyűn, amelyek a karaktered mellett jelennek meg. Ha eltalálod a ritmust, több pontot szerzel, így ha kicsit nehézkesebb még az elején, sokat segíthet, ha magadban számolsz. Természetesen sokkal hangulatosabbá teszi a játékélményt, ha a kedvenced hangja szól a háttérben. 

Ennyit tudtam róla mondani, ha bármi kérdésetek lenne, nyugodtan írjatok. Sajnos, nem tudok mindenben segíteni, mivel a játék hirtelen meggondolta magát, és egyszerűen nem szeretne beengedni, így sajnos le kellett mondanom róla.

Remélem hasznosnak vélitek majd, és ha unaloműzés céljából kipróbáljátok egyszer, én jutok majd az eszetekbe. ^^

http://touch.3claws.com/home/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése